Betway Julkaisee Ranskalaisen Verkkosivuston Yhdessä Sportncon Kanssa

  • By Veijo
  • August 5, 2021
  • 0
  • 893 Views

Super Groupin omistama nettivedonlyönnin operaattori Betway on julkaisemassa uuden ranskalaisen verkkosivuston yhdessä urheiluvedonlyönnin tarjoajan Sportncon kanssa.

Betway.fr ja sen mobiilisovellus antavat pelaajien Ranskassa päästä käsiksi vedonlyöntiin laajasti eri urheilutapahtumista ja -kisoista.

Uusi sivusto on hyödyksi myös Sportncon PAM-systeemille (Player Account Management).

Betway-brändillä on jo valtava globaali jalanjälki ja olemme innoissamme Sportncon kanssa tapahtuvan yhteistyön laajentaessa markkinoitamme ja jo olemassa olevia tuotteitamme Ranskan asiakkaille, Betwayn toiminnanjohtaja Anthny Werkman sanoi.

Sportncon perustaja ja pääjohtaja Hervé Schlosser lisäsi:

”Sportnco on innoissaan yhteistyöstä Betwayn kanssa Ranskassa. Tiimi tulee olemaan fantastinen lisä maan netti- ja mobiiliurheiluvedonlyönnin alaan ja lisäksi se tuo mukanaan paljon kokemuksia, tietoa ja kilpailuhenkeä.”

Samaan aikaan Betway on hyväksynyt kolmen vuoden diilin virallisesta kumppanuudesta Saksan Bundesliga-jalkapalloklubin Eintracht Frankfurt kanssa.

Betway saa brändinäkyvyyttä tiimin Deutsche Bank Park -stadionin LED-näytöillä kentän reunuksella ja he tekevät töitä tiimin kanssa sisällön tuottamiseksi faneille.

”Bundesliga on yksi tunnetuimmista jalkapalloliigoista globaalisti, joten on kunnia nähdä Betwayn brändin läsnäolon kasvu Deutsche Bank Park -stadionilla,”

Werkman sanoi.

Eintracht Frankfurtin tiedottaja Axel Hellman lisäsi, että klubi on ollut pienissä rahavaikeuksissa, minkä takia tämä diili on erittäin tärkeä.

”Siirrymme strategiseen kumppanuuteen Betwayn kanssa hankalassa vaiheessa, mikä tekee siitä vielä tärkeämpää,”

Hellman sanoi.

”Betway haluaa laajentaa bisnestään ei vain läpi Saksan vaan lisäksi Rhine-Main-alueella. Olemme tyytyväisiä, että pystymme osallistumaan positiivisesti Betwayn kasvuun klubiamme ympäröivillä tunteilla ja brändin vahvuudella.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *