BtoBet Viimeistelee Urheiluvedonlyönnin Alustadiilin Luckboxin Kanssa

  • By Veijo
  • August 7, 2021
  • 0
  • 1110 Views

Aspire Globalin omistama urheiluvedonlyönnin tarjoaja BtoBet on tehnyt strategisen kumppanuuden urheiluvedonlyönnin saralla e-urheilun operaattorin Luckboxin kanssa.

Sopimuksen mukaan BtoBet tarjoaa Luckboxille sen urheiluvedonlyönnin alustan useilla alueilla Euroopassa ja latinalaisessa Amerikassa.

Luckbox tarjoaa vedonlyönnin ominaisuuksia, livestriimeja ja tilastoja useille eri e-urheilun tapahtumille ja peleille, kuten Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 ja League of Legends.

”Olemme innoissamme tästä kumppanuudesta, joka antaa meille edellytykset luoda mittatilaustyönä huomiota herättävän pelaajakokemuksen läpi kaikkien kanavien,”

sanoi Thomas Rosander, joka on Luckboxin operaattorin Real Luck Groupin pääjohtaja.

Hakiessamme vedonlyönnin alustan tarjoajaa etsimme rajaa rikkovaa vedonlyönnin ratkaisua ja etsimme myös mahdollisuuksia laajentaa uusille alueille. Löysimme nämä tärkeät vahvuudet yhdistettynä yrityksissä BtoBet ja Aspire Global.

Aspire Globalin pääjohtaja Tsachi Maimon lisäsi:

”Tämä kumppanuus on taas uusi todiste BroBetin urheilualaa johtavan ratkaisun vahvuudesta. Olemme innoissamme kumppanuudesta Luckboxin kanssa ja tuemme sitä siirtymisessä edelliseltä urheiluvedonlyönnin tarjoajalta.”

Viime kuussa Luckbox ilmoitti nettohäviönä CAD$2.4m (£1.4m/1.6m€/US$1.9m) ensimmäiseltä neljännekseltä vuonna 2021, mutta Rosander kehui yrityksen kykyä rakentaa kestävää pohjaa neljänneksen aikana.

Yritys ei ilmoittanut voittoa neljännekseltä, mutta myyntiä yrityksillä oli $87 817, josta $71 557 oli käytetty kolmannen osapuolen alustan maksuihin ja loput ilmaisvetoihin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *