Paysafecard ja Uhkapelit – Turvallinen Yhdistelmä Suomalaisille?

  • By Veijo
  • February 4, 2022
  • 0
  • 698 Views

Uhkapelisivustot ovat vuosien varrella tarjonneet useita erilaisia rahansiirtomenetelmiä. Osa niistä on todettu toimiviksi ja jotkin toiset taas eivät.

Paysafecard on yksi niistä rahansiirtomenetelmistä, joka on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa suomalaisten suosimana maksutapana uhkapelisivustoilla.

Kun erilaisia rahansiirtomenetelmiä on tarjolla monta, voi niistä olla vaikeaa valita se itselleen sopivin vaihtoehto. Esimerkiksi parhaat vedonlyöntisivut Suomessa saattavat tarjota jopa toistakymmentä erilaista vaihtoehtoa.

Tällaisen valikoiman edessä tulee automaattisesti pohtineeksi näiden rahansiirtomenetelmien eroja. Mikä näistä on turvallisin, mikä luotettavin, mikä nopein ja mikä käytännöllisin. Kaiken tämän jälkeen useat henkilöt päätyvät valitsemaan Paysafecardin.

Mikä Paysafecard on?

Paysafecard on prepaid-tyylinen maksutapa, jonka takana tomii Paysafe Group PLC. Paysafecardin idea on, että se toimii ikään kuin lahjakorttina. Voit esimerkiksi ostaa itsellesi lähikioskilta Paysafecardin, ja tämän jälkeen tallettaa tämän rahan haluamallesi uhkapelisivustolle.

Tämä on myös osittain syy sille, miksi useat yritykset ja sivustot mainostavat Paysafecardia tapana maksaa käteisellä verkossa.

Jos et halua mennä erikseen ostamaan Paysafecardia lähikioskilta, voi sen nykyään hankkia myös verkosta. Silti toimintaperiaate pysyy samana. Ostat itsellesi kortin, joka sisältää 16 numeroa sisältävän koodin. Kun haluat käyttää kortilla olevat rahat, tulee sinun syöttää haluamallesi verkkosivulle, kuten uhkapelisivustolle tämä 16-numeroinen koodi.

Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että sinun ei tarvitse antaa omia pankkitietojasi kolmannelle osapuolelle, koska asioit koko ajan vain Paysafe Group PLC:n tai lähikioskin työntekijöiden kanssa.

Yllä olevasta voimmekin päätellä, että Paysafecard on siis käytännössä täysin nimetön tuote. Se ei sisällä mitään sen omistajan tietoja, joten käytännössä sen voi ostaa kuka tahansa tai käyttää kuka tahansa. Voit myös esimerkiksi ostaa Paysafecardin jollekin kaverillesi.

Tämän ansiosta Paysafecard on ikään kuin mikä tahansa muu lähikioskin kassalta ostettava tuote.

Miten Paysafecard toimii?

Paysafecard on helppokäyttöinen rahansiirtomenetelmä, ja sen käyttämisen voi oppia lähes kuka tahansa vauvasta vaariin. Aivan ensimmäiseksi sinun tulee hankkia itsellesi Paysafecard. Sen voi ostaa joko digitaalisena versiona verkosta tai vaihtoehtoisesti käydä ostamassa fyysisen kortin lähikioskilta. Paysafecardia myyvät lähes kaikki tunnetut kauppaketjut.

Kun olet ostanut itsellesi Paysafecardin, olet heti valmis käyttämään sen valitsemallasi uhkapelisivustolla. Sinun tulee vain valita haluamasi uhkapelisivusto ja siirtyä tallettamaan. Kun olet tallettamassa, valitse talletustavaksi Paysafecard.

Tämän jälkeen voit syöttää haluamasi talletussumman, jonka jälkeen sivusto kysyy sinun Paysafecardin 16-numeroista koodia. Sinun tulee syöttää tämä koodi ja tadaa, talletus on toteutettu! Tämä on kenties se kaikista yksinkertaisin tapa sille, miten henkilö voi käyttää Paysafecardia.

Fyysisen Paysafecardin lisäksi voit myös luoda verkkoon oman Paysafecard-tilin. Tällöin voit kyseiselle tilille tallentaa kaikkien ostamiesi korttien pin-koodit yksittäiseen osoitteeseen. Sinun on mahdollista toteuttaa kyseisen tilin kautta rahansiirtoja omalla käyttäjänimellä ja salasanalla.

Tällöin kuitenkin hieman tuhoutuu kuva nimettömästä maksuvälineestä, vaikka varsinaisia pankkitietoja ei tarvitse luovuttaa.

Onko Paysafecard turvallinen?

Olennainen osa rahansiirtomenetelmissä on tietenkin niiden turvallisuus. Saatko rahat varmasti itsellesi, voithan varmasti toteuttaa haluamasi rahansiirron ja eihän rahoja ole mahdollista hakkeroida sinulta pois. Esimerkiksi kryptovaluutat ovat nykypäivänä herättäneet paljon kiinnostusta uhkapeleissä, mutta niitä ei vielä ole koettu tarpeeksi turvalliseksi vaihtoehdoksi.

Onko Paysafecard sitten turvallinen valinta? Tähän on helppo vastata yhdellä sanalla: kyllä. Koska kyseessä on hyväksytty maksuväline ja yritys, valvotaan heidän toimintaansa aktiivisesti. Paysafe Group PLC:n palvelut onkin muun muassa hyväksytty Iso-Britannian finanssialan tarkastajilta.

Lisäksi Paysafecardin käyttäminen ei edellytä sinua antamaan muita pankkitietoja, joka on yleisen tietosuojan näkökulmasta erittäin turvallinen valinta.

Suurin turvallisuusriski on käytännössä se, jos ostat itsellesi fyysisen Paysafecardin lähikioskilta ja joko hukkaat tämän tai sinut ryöstetään. Tällaista ei samalla tavalla voi tapahtua esimerkiksi verkkopankin tai e-lompakoiden kanssa, sillä et vain voi hukata niitä tai jättää muiden korttien kanssa toisen henkilön löydettäväksi. Kuitenkin kun puhutaan itse maksuvälineen turvallisuudesta, ei siinä tulisi olla mitään pahaa sanottavaa.

Paysafecard uhkapeleissä – Hyvä vai huono vaihtoehto?

Se, onko Paysafecard uhkapeleissä hyvä vai huono vaihtoehto, riippuu tietenkin vahvasti jokaisen omasta mielipiteestä. Jos sinua epäilyttää ostaa Paysafecardin tapainen maksukortti verkosta tai et halua sellaista erikseen hakea lähikioskilta, ei Paysafecard välttämättä ole sinulle hyvä vaihtoehto. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Paysafecard olisi hyvä. Se ei vain välttämättä ole hyvä juuri sinulle.

Paysafecard on käytännössä anonyymi maksuväline. Tämä lisää huomattavasti tietoturvaa, kun sinun ei tarvitse luovuttaa omia pankkitietojasi. Paysafecardin toimintaa valvotaan myös aktiivisesti, joka lisää luotettavuutta itse yrityksen ja Paysafecardin taustalla.

Kyseessä on erittäin helppokäyttöinen ja turvallinen rahansiirtomenetelmä. Nämä asiat puoltavat sitä, että Paysafecard uhkapeleissä on ehdottomasti hyvä vaihtoehto.

Lisäksi etuna on se, että Paysafecard voi myös omalla tavallaan rajoittaa pelaamista.

Jos haluat aina toteuttaa talletukset Paysafecardin välityksellä, on sinun hieman vaikeampi pelata enemmän rahaa, kuin mitä sinun alun perin oli tarkoitus. Uuden Paysafecardin hankkiminen ja tämän jälkeen rahojen tallettaminen uhkapelisivustolle on kuitenkin työläämpää kuin vain tavallinen pankkisiirto. Tämän puolesta Paysafecard voi olla hyvä vaihtoehto myös heille, jotka haluavat harrastaa uhkapelejä, mutta tietävät olevansa helposti koukkuun jääviä henkilöitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *